Okategoriserade

Hyra istället för att köpa

Sponsrat inlägg i samarbete med Samtrygg

Att leta bostad

Att åka runt och titta på bostäder är riktigt kul. Man utforskar områden som man inte har varit på tidigare, kollar hur långt ifrån det är till olika saker som man vill ha tillgång till och åker runt på visningar och tittar. Kanske din dröm är att köpa ett hus men du kanske ska hyra istället för att köpa ?! Ja, det finns mycket att tänka på när man tittar på bostad. Och just nu har ju priserna på bostäder gått upp och det är många som budar.

Hyra

Att hyra en bostad kräver kanske att du har stått i en speciell kö under en period och kön är lång. Men det finns andra sätt att hitta en bostad att hyra.  Samtrygg kan hjälpa dig med att hyra en bostad i andra hand. Deras hyresavtal är specialanpassade för andrahands uthyrning så att du kan känna dig säker. Dom har ett trygghetspaket så att både du och uthyraren kan ska känna er säkra.

hyra

Samtrygg har bostäder över hela Sverige och bor du i Stockholm precis som jag hittar du dom bostädern här. Det finns ett stort antal bostäder att hyra. Allt ifrån ett rum till tex fem rum. Du kanske tom hittar ett mindre hus att hyra ?!

Du göra på samma sätt som du gjort tidigare när du besökt bostäder, men här går du in och gör en personlig profil, lägger in områden du är intresserad av och bokar en visning. Sen hjälper Samtrygg er vidare med kontakt och avtal.

Låter det som ett bra sätt ?! Eftersom profilen du lägger upp är gratis så tycker jag att det är bra. Du behöver inte betala någon disposition och hyran betalar du till Samtrygg och ej till uthyraren. Och i alla annonser på sidan innehåller allt du behöver veta om storlek, vad som ingår eller ej och hur länge du kan hyra bostaden.