Okategoriserade

Dags för mitt första dop

Som vanligt på tisdagar så ska ja idag dela med mig om vad som händer i mitt liv denna vecka. Har ni något kul ni ska göra  denna vecka? Jag planerar alltid mina veckor för att få någorlunda koll på mitt liv. Men varje vecka är det alltid något som behöver ändras. Så man får ju ta planeringen med en nypa salt.

Jobb

Vi startade denna vecka med att jobba på tunnelbanans röda linje, 4 stationer på södra sidan. Den här veckan blir mindre jobb än förra veckan.

Träning

Det blir även denna vecka besök på gymmet. Igår blev det Actic Solna business park, idag blir det Actic Kista då jag ska simma.

Dop

På söndag så ska jag på dop i Eskilstuna, hela tre ungar ska döpas samtidigt. Kul att få gå på sitt första dop, jag har lite sått beslutsvårigheter över klädvalet.

Hotell

Jag kommer åka till Eskilstuna redan på lördag och ska stanna till på måndag. Som senast jag var i stan så blir det att bo på Elite stadshotell. Vanligtvis brukar jag åka hem söndagar men den här gången blir de till måndag. Jag känner att jag behöver lite ledigt och få sova ut en del.