Okategoriserade

Hjälp miljön

Sponsrat inlägg i samarbete med SaveEnergy

Viktigt att tänka på miljön

Det är så viktigt att tänka på miljön. det kan man göra på många olika sätt. Du kan källsortera, välja att inte åka utomlands, tänka på hur mycket kött du äter och mycket mycket mer.

En annan sak man kan tänka på är hur man tar sig fram. Såklart är det allra bäst att gå eller cykla men det kan ju vara svårt när man ska ta sig långt. Då är elbilen det bästa för miljön. Om jag skulle välja bil så skulle jag välja en elbil, helt klart!

Det finns många olika typer av elbilar, det märker man när man ska titta runt på vilken bil man ska köpa. Det finns elbilar som enbart går på el och sen finns det hybridbilar som går på el, men när laddningen har gått ut så byter de till bensin. Det är nog ändå smart att ha en med bensin också eftersom de som bara går på el inte går lika långt och det kan vara jobbigt att stanna på vägen bara för att ladda bilen.

Om man har hus eller bor i en bostadsrättsförening så bör man investera i en laddbox. Om du bor i en bostadsrättsförening så ta upp frågan på ett möte! Ju fler som delar på kostnaden desto bättre! Ni kan dessutom få grönt avdrag. Både ROT och skattereduktion. Så kolla upp vad som gäller när du handlar din laddbox. På SaveEnergy hittar du all information du behöver och du kan kontakta dem för den bästa hjälpen när det gäller laddboxar.

Snart kommer vi alla att ha elbilar. De så kallade vanliga bilarna kommer sakta men säkert att bytas ut till elbilar samt hybridbilar, och det är extremt bra för alla och inte minst för vår miljö.