inlägg

Det är aldrig försent att ändra på dåliga vanor

sponsrad

Ingen här i livet är perfekt, inte ens jag är det. Men man kan alltid bli bättre som människa, och det är väl något jag gärna vill bli. I detta inlägg så tar jag upp ett par punkter av mina dåliga vanor som jag borde bli bättre på.

Nu ska jag sluta skjuta upp allt utan göra viktiga saker i tur ordning

Jag är väldigt bra på att planera vad jag ska göra varje vecka. Men när jag väl ska göra något så kan jag vara duktig på att skjuta upp det. Till exempel så kan det vara att plugga teori till körkortet. Flera gånger som jag tänkt att jag ska plugga teorin så har jag skjutit upp det av någon anledning. Även om jag kanske är omotiverad till att plugga just vid det tillfället så borde jag göra det. Kanske borde jag testa att sätta på timer på en halv timme eller liknande där jag faktiskt pluggar. Eller om körskolan kunde använda sig utav gamification i Sverige

På detta sätt skulle jag få en helt annan syn på deras hemsida och jag skulle även leverera och visa hur jag är som användare. På detta sätt skulle de lära känna mig bättre som är en elev på deras skola och använder deras hemsida.

Kan ändra planeringen vore perfekt just nu

Som sagt så är jag väldigt bra på att planera men jag kan vara minst lika bra på att ändra planeringen. Jag måste bli bättre på att hålla fast vid planeringen.

Har du också en körskola eller en annan verksamhet kan du prova detta på din hemsida för att på detta sätt engagera dina besökare. Du kommer även lära känna dina besökare på ett helt annat sätt än tidigare. För man vill ju lära känna sina besökare så att man enklare kan erbjuda dem mer att köpa eller använda dvs vara och tjänst man säljer.

Jag bor ovanpå en Sushi restaurang så nu ska jag ner och kolla vad de har för lunch så jag vet vad jag ska äta på lunchen. Sedan ska jag in på hemsidan igen och jobba lite till för jag behöver verkligen jobba järnet för att få körkortet. Planerar körkort innan hösten är här så jag slipper promenera när det är vinter och kallt.