inlägg

Vad köper man till sin sambo när man är bortrest?

Sponsrad inlägg i samarbete

Jag jobbar som fotograf och brukar få resa med flera kända svenskar utomlands. När det är turné på gång då kan jag vara borta flera veckor i sträck. Jag verkligen älskar mitt liv som fotograf och får då resa i privat plan med kändisar jag inte kan uppge namnen på. Det har även hänt också att vi har haft en och en annan kunglighet med oss på våra resor. Dessa namn får jag verkligen inte gå in på då ryker mitt jobb här och nu. Jag kommer aldrig riskera mitt jobb bara för att kunna skryta för min omgivning om att jag har en krets av jet-set människor.

Många av de ni läser om i olika tidningar har jag fått äran att resa utomlands med. Detta för att de anlitar mig som fotograf att jag ska spela in deras resor och sälja detta till olika tidningar. Kändisar gör detta för att deras namn inte ska dö ut. Detta är dessutom ännu vanligare i USA än det är i Sverige dvs att man tar med sig en fotograf som får spela paparazzi. Det finns inga Paparazzi fotografer som springer efter kändisar. Sedan TikTok, Instagram och youtube har blivit populär har kändisarnas status sjunkit rejält. Därför har man börjat anlita egna fotografer som ska låtsas vara journalister som jagar dem.

Min sambo har fått följa med en gång och hon tyckte inte att det var så roligt så vad gör jag när hon är ensam hemma?

Jo jag köper så klart sexleksaker till henne så att hon inte saknar mig när jag är borta. Jag vet att det låter lite konstigt att jag som man köper en sexleksak till min sambo. Oftast är det kvinnorna själva som köper dem och sedan diskret gömmer dem någonstans i huset. De känner skam för att de använder sig utav sexleksakerna fast att det inte finns något att skämmas för.

Hur gör du om du reser bort länge utan din sambo eller fru? Gör du som jag och köper dessa sexleksaker som hon kan roa sig med så att du slipper ha dåligt samvete på din resa?

Det finns säkert sexleksaker för män också men själv har jag knappt tid att klia huvudet när jag är på dessa jobb resor utomlands. Jag kan inte ens sitta på toa i fred utan måste göra allt enligt en deadline. Du får helt enkelt samma stressiga liv som den du reser med oavsett vem det är du reser med. Tex kungafamiljen kan tyckas lugna när de möter folk. De har också en inre stress hela tiden av att inte räcka till. Vi människor har numera mycket höga krav på oss själva och glömmer att varva ned.