Okategoriserade

Som fotograf älskar jag att fota allt som är vackert

Jag har jobbat länge som fotograf och har varit med både när man gör filmer och reklam.

Måste säga att reklamjobb är nog det roligaste som finns. Det är så spännande att träffa nya typer av människor hela tiden för man slutar aldrig att förvånas över vilka typer som finns. Alla människor är verkligen unika bara man lär känna dem på djupet. När man jobbar som fotograf då fångar man också upp vissa saker som man i vanliga fall aldrig skulle ha lagt märke till.

Det finns tex vissa människor som kan vara väldigt tysta men när de ska jobba då är de som hörs mest för att de har starka åsikter.

Jag hade verkligen älskat att ta bilder av vackra smycken och kläder ihop för att hitta nya nyanser och kombinera dem med varandra.

Jag har hittat en sida som heter  som är klippt och skuret för män som mig. Jag använder ofta smycken och även fina kläder. Jag älskar verkligen att klä upp mig och gör det så fort jag får tillfälle och får chansen. Många människor har genom tiderna berömt mig för min goda smak. Ja är man fotograf då ser man det vackra i allt

Jag älskar verkligen den enkla och unika med detta smycke att det är pärlor och kedja guldfärgad. Kan man komma på något enklare än så här?

Sedan ser du till vänster att man kan se halsbandet i olika profiler och hur en man bär den. Till vänster så kan du beställa den och få tips på andra saker som finns på sidan. Det är enkelt att beställa och fraktfritt så jag ville ta en printscreen på hela sidan för att visa hur enkelt allt går till för att få hem detta vackra smycke.

Min tjej kommer säkert att låna den av mig för hon är helt galen i pärlor. Undrar om jag vågar visa henne detta blogginlägg för detta är precis i hennes smak. Hon gillar allt som glimmar och pärlor som jag nämnde tidigare. Hon har pärlor på sin väska i sina örhängen ja allt du kan tänka dig.