Okategoriserade

Vardagsliv

 

Dagar som pappa

Men trots utmaningarna finns det inget jag älskar mer än att umgås med mina barn och se dem växa och lära sig.

Min son är för närvarande fyra år och går på förskola. Han är en nyfiken och energisk liten pojke som alltid ställer frågor och hamnar i bus. Han älskar att leka med sina leksaksbilar och lastbilar och bygger och skapar hela tiden saker med sina legoklossar.

Min dotter är två år och är ett energiknippe. Hon älskar att dansa och sjunga och får oss alltid att skratta med sina fåniga upptåg. Hon är också väldigt empatisk och älskar att gosa och ge pussar till alla som behöver det.

Som familj älskar vi att åka på äventyr och utforska nya platser. Oavsett om det är en resa till parken, stranden eller bara en promenad runt grannskapet, hittar vi alltid sätt att ha kul och skapa minnen tillsammans.

Att vara pappa är definitivt en utmanande roll, men det är också en av de mest givande upplevelserna i mitt liv. Jag är ständigt förvånad över den kärlek och glädje som mina barn ger in i min värld, och jag är tacksam över att ha dem vid min sida när vi navigerar i upp- och nedgångar i föräldraskapet. Så att vara pappa är den bästa känslan i världen.

Funderingar

Vad är extra utmanande i era liv? Reflekterar ni mycket över sådant eller går bara dagarna i ett? Är ni som jag och har ganska så svårt att komma ihåg att det är bra om man är tacksam och ödmjukt för det fina liv man faktist har? Eller glömmer ni också bort de och tar saker för givet lite väl ofta?

 

Tack för att ni läste