Okategoriserade

Öka din synlighet på google med 5 enkla tips

Det är en otrolig stor konkurrens på nätet för alla som driver e-handel numera.

Konkurrensen såg annorlunda ut förut när man hade fysiska butiker. Då var ens konkurrenter de närmaste grannarna. Nu är hela världen din konkurrent för du kan sälja världen över. Många har i dag endast lager med varor för att sälja via e-handel och här ska jag ge lite tips på hur du kan öka din synlighet på google med 5 enkla tips.

Öka din synlighet på google med 5 enkla tips
Öka din synlighet på google med 5 enkla tips

Öka din synlighet på google med 5 enkla tips

  • Lista ditt företag på Trustpilot så att andra kan ge omdöme om ditt företag
  • Skriv upp dig även på Eniro för det är också en plats många kunder söker på innan de köper just din produkt.
  • Flashback är en sida som kanske inte är så stor i Sverige, men världen över är den väldigt stor. Här kan folk verkligen diskutera allt så börja en tråd med ditt varumärke. För har någon en negativ tanke så kan du gottgöra personen och beskriva varför det kanske blev fel den gången.
  • Facebook har också en bra sida att du kan ha en sådan sida för ditt varumärke och här kan folk verkligen diskutera direkt med dig om dina varor och tjänster.
  • Glassdoor ännu en sida där du kan få kommentarer om ditt varumärke

Det finns även massor av andra bra tips också som inte har med diskussioner att göra. Diskussioner är det som verkligen ger ditt varumärke bra plats på google framsida. För det visar att ditt varumärke är något som Google behöver snappa upp och placera på framsidan.

Om du säljer varor ska du verkligen ha flera undersidor för ju fler undersidor desto bättre rankning på google också. Tex har du en sida om Ridning så ska du ha undersidor som Ridkläder, hästpsykologi och stall. Sedan ska du göra detta ännu mer detaljerad och ha fler kategorier under Ridkläder nämligen ridhatt, rödkavaj och ridbyxor hänger du med?

Fördelen med e-handel

Det enda du behöver är ett laget och 2 personer som tar order och skickar varorna. Behöver du flytta dina varor eller bara behöver förråd Vasastan så kan du enkelt ordna det också.

  • Enkelt att optimera
  • Knappt några anställda
  • Kör med dropshipping och slipp även lager
  • Se hur pengarna ökar dygnet runt
  • Tjäna pengar medans du sover.