Okategoriserade

5 steg till att ranka högre på google utan annonser

Många som driver olika e-handel köper ofta annonser som kostar per klick.

Du kan också ranka på google framsida utan att behöva betala en enda krona. Detta gör du onpage dvs på själva sidan du hanterar. Samt så kan du ju så klart köpa länkar och annonser dvs offpage. Du kan inte bara köra onpage eller bara offpage dessa två saker ska gå hand i hand för att lyckas finnas på google framsida med just dina varor och tjänster.

Tex om du driver en SEO byrå så vill du säkert att kunder som ska köpa länkar hittar ditt företag före alla andra som jobbar med samma sak. Som jag driver en blogg om SEO och önskar då att folk ska googla på just SEO blogg för att hitta till just min blogg.

Här är 5 bra tips då som kommer fånga mina besökare:

  • Jag behöver du nämna SEO blogg några gånger i detta blogginlägg
  • Blogginlägget bör vara minst 400 tecken för att ens konkurrera ut andra likvärdiga SEO bloggare.
  • Vi behöver även böja ordet dvs både skriva SEO blogg samt även SEO bloggar för ju mer böjningar desto större chans att de hittar till just detta inlägg som handlar om hur man bäst optimerar ankartexter.
  • Jag använder då ankartexten SEO blogg för det är just de orden jag har bestämt mig för att optimera denna gång.
  • Behöver även länka ut SEO blogg till en extern sida som handlar om SEO på bästa tänkbara sätt. Denna sida jag nu länkar till ska vara relevant för detta innehåll. Så att Google spindelnät kan fånga upp detta inlägg som relevant nästa gång någon vill lära sig mer om sökmotor optimering.
  • Texten ska vara värdefull för besökaren och inte skrivas för att få in besökare. Besökaren ska också lära sig något om själva SEO annars lär inte besökare komma tillbaka.