Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag är så himla tacksam för mycket i mitt liv

För er som brukar läsa min blogg så värdesätter jag att se över vad som är bra i mitt liv. Detta för att jag tror att det är lättare att leva ett mer värdefullt liv om man se det positiva i livet. Jag har då valt att dela med mig lite av mina tankar om det i ett inlägg, för att inspirera andra till att vilja se de positiva i sitt liv. Jag brukar då skriva om vad som var bra föregående vecka.

 

Se på hockey live

I torsdags fick jag äntligen bege mig till Hovet och se på hockey mellan Djurgården och Leksand. Sist jag var på hockeymatch var februari 2020, sen kom det en pandemi som låste entrén till arenorna runt om i Sverige. Igår var de första gången som jag fick gå på hockey på över ett och ett halvt år. Det var en obeskrivlig känsla att få gå in genom entrén till Hovet. För er som inte varit på Hovet så måste man gå genom en säkerhetszon i entrén. Man ska lägga nycklar, mobil och plånbok på sidan och gå genom någon larmbåge med händerna över huvudet. Trots att jag plockat av mig just nycklar, mobil och plånbok så pep de och lyste rött. Publikvärden som jag hade där valde att muddra mig så klart, men jag blev välkommen in utan anmärkning. Förmodligen var de bältet som utlöstes, är min teori. Hur slutade matchen då? Jo, med en förlust. Men de gör inget, för att bara att få gå på match är en seger i sig för läktarkulturen.

Kort dagstur till Eskilstuna

Under fredagen blev det en kort dagstur till Eskilstuna och hem till Angel för att träffa henne och ungarna. Har inte träffat dem på typ 5-6 veckor så de var kul att få träffa dem. Med mig hade jag tomma matlådor och en matta till dem. Jag håller på och ska byta från matlådor i plast till i glas. Man vill gärna vara mer modern av sig och lite miljömedveten.

Helgarbete 

Jag är så otroligt glad och tacksam över att ha ett jobb att gå till överhuvudtaget. Dessutom är jag tacksam över att ha den förmånen att kunna jobba helger och dessutom få välja mellan olika arbetstider. Redan på den gamla tiden, när jag jobbade som lokalvårdare på sjukhuset i Eskilstuna för flera, flera år sedan jobbade jag helger. Jag har alltid tyckt om det, att kunna jobba helger o få vara ledig i veckorna ibland. I helgen hade jag förmånen att jobba på Liljeholmen under lördagen. Under söndagen så körde jag Rådmansgatan, Odenplan samt Sankt Eriksplan. För den som missat det så jobbar jag bland annat som lokalvårdare i tunnelbanan.

Kan vara en bild av inomhusKan vara en bild av inomhus

 

Lämna ett svar

Till startsidan