Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det här händer hos mig i veckan

I detta inlägg så får ni läsa om vad som händer hos mig denna vecka.

Måndag

Idag så ska jag vända tillbaka dygnet, då jag ska jobba kommande nätter. I natt så har jag kollat på Insats torsk på Discovery+ samt Bonusfamiljen på SVT play. Efter det så gick jag med smutstvätten ut till tvättstugan för att köra en maskin. Under tiden som tvätten höll på så passade jag på och skissa lite och gå genom en del nya poser från boken jag fick för ett tag sen. Skulle gjort det i veckan som var men de blev aldrig gjort. När jag väl var färdig med tvätten så drog jag till Ica Maxi för att handla lite mat då de eka tomt i min del av kylen. När detta inlägg publiceras så har jag precis kommit in på Ica. När jag kommer hem så ska jag ta hand om maten, sedan ska jag sova. Ikväll blir de att åka till gymmet och sedan till jobbet.

Tisdag

Förutom att jobba, så ska jag ta mig en skön promenad. Sen får vi se vad som händer utöver det.

Onsdag

Förutom att jobba så blir det ett besök på gymmet samt kolla film.

Torsdag 

Förutom att jobba så ska jag ta och gå promenad och läsa bloggar. Dessutom är det hockey igen efter uppehåll, denna gång är det Timrå som gästar Djurgården. Bottenmatch som Djurgården borde vinna.

Fredag

Idag är jag ledig från jobbet i tunnelbanan, detta för att jag ska på läkarbesök vid 13.30 på Danderyds sjukhus. Ingen fara med mig, bara en rutinkontroll på en sak som jag haft i några år. Inget jag direkt vill tala om men jag vet att det är bättre nu än vad det har varit.  Utöver läkarbesöket så blir det att träna på gymmet och läsa bloggar. Sedan ska jag jobba lite med bloggen och skriva lite på boken är det tänkt. På kvällen ska jag kolla på damhockey, Djurgården-Linköping på cmore.

Lördag

Jag vet inte alls om jag kommer att jobba på i helgen, men min gissning är att jag kommer att göra det. Då det har funnits behov alla helger av personal. Men något är säkert i alla fall, jag ska gå promenad och tvätta är det tänkt. Sen gissar jag att kylskåpet kommer att fyllas på så att de inte ekar tomt där igen. På kvällen lär jag nog titta på Så mycket bättre. Dessutom ska jag kolla på hockey, Djurgården-Linköping.

Söndag 

Förutom eventuellt jobb så blir det att träna på gymmet. Sedan ska jag nog titta och spela på bingolotto, de var länge sedan jag gjorde det.

Lämna ett svar

Till startsidan