Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Äntligen hockey på Hovet!

Som vanligt på tisdagar så ska ja idag dela med mig om vad som händer i mitt liv denna vecka. Har ni något kul ni ska göra  denna vecka? Jag planerar alltid mina veckor för att få någorlunda koll på mitt liv. Men varje vecka är det alltid något som behöver ändras. Så man får ju ta planeringen med en nypa salt.

 

Jobb

Denna vecka så hoppas jag på en lång och effektiv arbetsvecka.

Träning

Denna vecka så fortsätter träningen som vanligt, så himla skönt att få kötta på.

Första hockeymatchen

På torsdag ska jag få gå på min första hockeymatch sedan februari förra året. Herregud vad jag ser fram emot denna match, Djurgården-Leksand. Självklart så hoppas jag på 3 poäng till Djurgården.

Inomhus, Tömma, Hockey, Rink, Arena, Tak, Modern

Lämna ett svar

Till startsidan