Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Avstigning och dagens agenda

God morgon!

De blev inga många dagar till sjöss detta pass, för klockan jag kliver av båten så fort vi kommer till andra sidan pölen vid 09:15. Då blir det att åka med bussen till Stockholm. Måste säga att de har varit kul att få träffa sina kollegor igen efter detta uppehåll. 

Idag så hade jag tänkt åka till Ikea en sväng, men är osäker på om jag kommer göra det. Ska fundera på det fram till att jag kommer hem. Men det jag ska göra är att läsa bok, lyssna på sommarpratarna, gå promenad och handla mat i alla fall. Sen lär de väl bli något mer att göra tror jag. Tiden springer ju iväg dessa avstigningsdagar eftersom att hela förmiddagen går till att resa hemåt. Men jag är otroligt glad att vädret är otroligt bra.

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan