Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det börjar bli dags för inköp av matlådor

På måndag så börjar jag äntligen jobba som personlig assistent, de ska bli otroligt kul. Spännande, intressant, nervöst, kul och utmanande. Det är första gången jag kommer jobba som det och saknar erfarenheten, vilket gör att jag blir lite extra nervös.

I och med detta så är det nu dags att börja tänka på att köpa matlådor eftersom att jag kommer behöva ha det. Ingen kommer laga mat, servera de i en kantin vid ett vattenbad som man varit van vid sedan hösten 2013. 

Så idag efter jobbet på skolan ska jag fixa matlådor, sedan blir det att tvätta och jobba framför datorn. Men jag ska också kolla på handboll, semifinal mellan Sverige- Frankrike. 

Missa inte morgondagens inlägg som handlar om veckans film och mellotema. Inläggen publiceras 08:00 respektive 17:00.

Beskrivning saknas.

Lämna ett svar

Till startsidan