Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Det här längtar jag verkligen efter just nu

Att pandemin hindrar en från att leva ett normalt liv har ingen gått miste om. På Facebook ser man dagligen på deras funktion “Minnen” saker som man gjort tidigare.  Där syns roliga saker jag gjort tidigare år men också bilder på Ålands hav vid bra väder på jobb.

I dag så har jag på “Minnen” bild på när jag och pappa bowlade förra året, när jag var på bio för tre år sedan. Men också när jag bastade för fem år sen på jobbet. Dessa tre saker är något jag verkligen saknar och ser fram mot att göra. Men det är ju så klart fler saker jag längtar efter att få göra. Som att åka till Eskilstuna och umgås med pappa och vänner. Att åka till Hovet och Tele2 Arena och kolla på både fotboll och hockey, känna stämningen på plats. Något mer som jag saknar är att åka på kryssning till Helsingfors. Jag tror jag åkt dit varje år sedan 2012 förutom förra året. Helsingfors är verkligen en så mysig stad.

Även om det känns avlägset så kommer det en tid då man kommer få göra allt kul man missat under 2020.

I morgondagens inlägg kommer ni bland annat läsa om vad som har varit bra denna vecka.

Beskrivning saknas.

Beskrivning saknas.

Beskrivning saknas.

Lämna ett svar

Till startsidan