Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

E-boken Skämt och ordvitsar och modelljobb

I det här inlägget så blir det lite reklam för både min e-bok men också för mitt jobb som frilansande krokimodell.

Min e-bok

I april i år så kom min e-bok “Skämt och ordvitsar att skratta åt” ut. För endast 65 kronor så får du flera hundra skämt och ordvitsar som du kan dra fram när som helst för att lätta upp stämningen. Boken finner du i BoD:s egna bokshop https://www.bod.se/bokshop/skaemt-och-ordvitsar-att-skratta-at-robin-jonsson-9789179690816

Frilansande krokimodell 

Sedan mars 2019 har jag stått som krokimodell och jag minns än idag hur nervöst det var första gången. Inte för att stå naken inför andra, utan att prestera bra. Idag två och ett halvt år senare har jag en väldigt god erfarenhet av att stå som modell. Både lärare och kursdeltagare har varit nöjda med min insats under tiden. Ifall ni håller i krokikurser eller om ni känner någon som har en väg in i krokivärlden och är i behov av manlig modell, så kika in på hemsidan där det finns kontaktuppgifter. https://krokia.com/Skämt och ordvitsar att skratta åt

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan