Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En fullspäckad vecka som vanligt med massa bra innehåll

På tisdagar har ni förmånen att få sen en inblick i mitt liv av vad jag brukar göra under veckorna. Även denna tisdag får ni ta del av mitt liv.  Utöver det som står nedanför så är tanken att jag ska jobba i tunnelbanan. Då detta inlägg skrevs redan i fredags och jag jobbar på timmar  tunnelbanan så vet jag inte vilka dagar jag kommer jobba. De enda jag vet är att jag kommer och jobba fyra-sex dagar.

Måndag

Igår så var jag och jobbade på tunnelbanans röda linje, södra sidan. På kvällen hade jag tänkt och träna men jag blev helt slut efter arbetspasset. Så jag valde att ta en lugn hemmakväll istället, först med en riktigt skön dusch. Klockan 20 blev de att kolla på serien Huss som gick på kanal 5 igår.

Tisdag

I och med att jag inte var till gymmet igår så ska jag köra lite extra på där idag istället. De kommer bli 60 minuter crosstrainer, lite styrka samt 45 minuter crosstrainer.  Så himla skönt att få simma, det är något jag älskar och behöver för att hålla träningsmotivationen uppe. Utöver träningen så ska jag läsa bok, läsa bloggar, plugga teori till körkortet. Men också kolla på handboll, Önnered-Guif. Som en före detta Eskilstunabo så följer jag Guif titt som tätt. Förr i tiden så var jag på en hel del handbollsmatcher, riktigt kul stämning var de då.

Onsdag 

Förutom att vara på jobbet så ska jag dra mig till gymmet igen, då blir det 45 minuter crosstrainer samt lite styrka, med avslutning i den varma bastun. Dessutom denna dag så ska jag läsa bok och bloggar. Jag ska dessutom kolla på filmen jag ska blogga om på fredag, försöka skissa lite och även öva poser. Som jag tidigare berättat så frilansar jag som krokimodell och då brukar jag öva poser hemma ibland för att jag tror att kvalitén på mitt arbete blir bättre. Dessutom ska jag plugga teori även denna dag.

Torsdag

Denna dag ska jag träna crosstrainer och simma lite är tanken, samt läsa bok och bloggar. Om jag hinner ska jag dessutom skriva lite på min kommande bok. Dessutom ska jag kolla hockey, denna gång via datorn. Det kommer att bli Djurgården-Rögle som jag ska se på.

Fredag 

Fredagen är den sista dagen i veckan som jag ska besöka gymmet, denna dag ska jag köra crosstrainer och styrka. Jag ska även läsa bok och bloggar, men också skriva på nästa veckas blogginlägg. Utöver det ska jag bocka av “ligger efter med-listan”.

Lördag

Lördagen kommer nog bli rätt lugn om jag inte jobbar helgen. I övrigt skall jag gå promenad.

Söndag

På söndag är det tänkt att jag ska gå promenad, kolla hockey och handboll. Dessutom ska jag tvätta och städa samt handla mat.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan