Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Filmen Stuart Little

God förmiddag

I dag är de lördag och då vet ni ju att just nu är jag i en period där jag kör veckans film. Och idag så är just den filmen som rubriken lyder: Stuart Little. 

Så här skriver Kritiker.se om filmen:

Upplev den stora skrattfesten då familjen Little adopterar den bedårande och energiske Stuart – som visar sig vara en liten mus! Herr och Fru Little förälskar sig i Stuart på plats, och deras son George är inte så säker på vad han tycker om sin nye bror. Men familjens katt, Snowbell, tänker ut en skurkaktig plan för att bli av med Stuart. för alltid!

 

De finns ju två filmer av Stuart Little, detta beskriver så klart första filmen. De må hända att jag tycker det är obehagligt att möta möss och liknande djur, men jag måste ändå säga att just dessa två filmer älskar jag. Jag kollade denna film på Netflix. 

Beskrivning saknas.

Lämna ett svar

Till startsidan