Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Från pollen till hyposphagma, ett år senare

God morgon!

I detta inlägg tänkte jag berätta om en sak som hände för ett år sen. Jag minns att jag hade ledig vecka och satt hundvakt när jag bodde i lägenheten i Bro. Sent på kvällen så får jag besvär av pollen i ögonen och jag hade inte ögondroppar hemma och jag blev sjukt stressad av situationen. De slutade med att jag gick ut i en lokal grupp på facebook och frågade om de var någon granne som råkade ha ögondroppar och jag hade tur. En granne i huset bredvid hade nämligen ögondroppar. Så jag väljer att ta hundarna på en kortare promenad så att de kan göra sina behov samt att jag kan hämta ögondropparna. På morgonen efter så vaknar jag och när jag ser mig i spegeln så ser jag att ögat är jätteröd, typ blodsprängd.

Jag väntade med att ta kontakt med läkare via appen Kry för att jag tänkte att de kanske försvinner av sig själv men de gjorde de inte. Så på kvällen tog jag kontakt och de konstaterade att jag hade fått hyposphagma, de var inget farligt och behövdes ingen medicin för det utan de skulle försvinna av sig själv inom en vecka. Och det var just vad de gjorde också.

Jag tänker inte visa bild här hur det kan se ut, då vissa kan tycka det är obehagligt, skulle du ändå vilja se så kan du klicka på länken så får du se en bild direkt: https://www.google.com/search?q=hyposphagma&rlz=1C1DIMC_enSE844SE844&sxsrf=ALeKk02SvZoDJSgtnHq34nWaZuxSL2D9tA:1592799883721&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiDyJH6yZTqAhUGXpoKHRrbBjsQ_AUoAXoECA0QAw&biw=1440&bih=789

Jag vill också passa på och slå ett slag för appen kry. Det är en bra app som man kan använda som underlättar vården, vi alla vet ju att de går på knäna. 

Lämna ett svar

Till startsidan