Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tre bra saker som hände under veckan vi lämnat

Under några måndagar ska jag nu dela med mig av 7 bra saker som hänt den gånga veckan. Jag har valt att göra det för att jag blicka tillbaka till positiva saker och inte bara se de negativa. Det är ju väldigt lätt hänt att man bara fokuserar på de som är negativt och så hamnar man i en dålig spiral.

Tackat ja till fler längre arbetsdagar och nya dagar på skolan 

Som jag berättat i ett tidigare inlägg så kommer jag att börja jobba som personlig assistent den 1 februari. Jag fick i förra veckan erbjudande om längre arbetsdagar än vad de var tänkt från början. Som personlig assistent så jobbar jag då 12 h/dag måndag-onsdag. Sen har jag tackat ja till att fortsätta jobba på skolan torsdagar och fredagar under februari. Detta gör att jag äntligen kommer komma upp i heltid och lite mer därtill. Jag har inte jobbat heltid sen februari förra året, så de ska bli skönt att få göra det igen.

Hemleverans från ICA

I fredags så fick jag leverans från ICA för första gången. Denna gång var på prov för att se hur de skulle fungera. Jag tyckte att de fungerade bra och kommer fortsätta med det. 

Det vackra vädret man fick uppleva under lördagen 

Jag är inte en vintermänniska så i lördags blev jag glad när jag kollade vädret. Både snö och is är på väg att försvinna helt och hållet. Solen sken och man fick lite vårkänslor så här i januari månad, snart kan man börja bada.

Beskrivning saknas.

Beskrivning saknas.

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan