Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Höstens planer både jobb och privat

Nu när vi har varit i augusti månad ett par dagar så är det dags att planera hösten. Både vad gäller jobb och på den privata fronten. Se över vad jag vill och inte vill göra. Men också vad jag behöver göra. I detta inlägg tänkte jag dra till med lite av vad som kommer ske.

Samtal med chefen

I onsdags förra veckan valde jag att ta ett samtal med chefen. För jag ville veta vad han tyckt om min insats i tunnelbanan under sommaren. Men också vad han vill med mig efter avtalets slut den 22 augusti. Han är nöjd med min insats och vill att jag stannar kvar i höst. Vi båda var överens där.

Igår när jag låg och sov fick jag mejl med anställningsavtal. Jag vald att signera den igår kväll. Timanställning från och med 23 augusti. Grymt kul att få fortsatt förtroende.  Jag kommer att kombinera jobbet i tunnelbanan nd annat jobb för att få 100 procent. Förmodligen inom bemanningstjänst i Järfälla eftersom att jag är anställd där men på paus. Sen har jag mejlkontakt med ett företag inom evenemang. Vill inte säga för mycket där än. Sen kommer jag förhoppningsvis stå modell i höst.

Privat så ska jag fortsätta träna på ordentligt. Sen ska jag göra lite annat som får mig att utvecklas som person.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan