Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jag vet inte riktigt vad jag vill

Just nu är jag väldigt osäker på vad jag vill med bloggen. Jag är inne i en hektisk tid med mycket att göra på jobbet och privat. Detta samtidigt som jag känner att jag saknar motivation, energi och tid till bloggen. Sen kan jag känna mig rätt ensam när de gäller bloggen. Som om man behöver ha någon att bolla idéer med eller något.  Jag kommer under en viss tid framöver att inte blogga lika mycket som förut.

 

Hektisk period 

Som jag skrev så är jag inne i en hektisk period, vilket jag faktiskt gillar på sitt sätt. Just det där att få pussla ihop vardagen för att få den gå ihop med allt. I veckan som gick så var jag och jobbade i tunnelbanan hela 6 dagar, 48 timmar.  Nu är jag ledig från igår 15.40 till idag 22.44. Under den tiden ska jag hinna göra en del saker. Än så länge har jag tvättat, handlat lite mat, slängt sopor, pantat samt sovit lite. Eftersom att jag ska jobba kommande två nätter så ville jag inte sova hela natten som vi just passerat. För då vet jag om att jag inte kommer kunna sova mitt på på dagen idag. Idag ska jag ta och se över vad jag ligger efter med, planera denna vecka så gott jag kan men också träna. Eftersom att jag haft en hel del att göra så innebär de att jag ligger efter med vissa saker som jag behöver göra.  Sen ska jag ju sova under dagen också är det tänkt.

 

Med de skrivet så får ni ha en trevlig måndag!

 

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan