Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Jobb på Ålands hav

God kväll!

Hoppas att ni mår bra, det gör jag. Igår morse så steg jag upp vid 05, trött so tusan. 2 timmar senare så checkade jag in på Viking Line och m/s Grace för att ta mig över till Mariehamn. Det var för mig dags att jobba ett par dagar på Eckerölinjen och eftersom att båten ligger i Eckerö på Åland så blev det att åka med Viking till Mariehamn. Vädret var strålande bra när jag åkte över, vilket var skönt. På Åland och i Finland så har de just nu gränskontroller så de blev att visa leg och intyg på att jag skulle jobba på Eckerö. Väl i land så blev de att ta sig till bussen för att åka hela vägen ut till min båt. 

Hur det är att vara ombord? Ovanligt lugnt för årstiden men väldigt kul att få träffa sina kollegor. Ikväll blev det potatissallad och rostbiff, det var väldigt gott.

Beskrivning saknas.

Beskrivning saknas.

Lämna ett svar

Till startsidan