Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Lördagens utflykt till Eskilstuna och dagens agenda med fotboll och bad

https://app.exodox.link/RI6Ibp0-D

God dag!

Jag hade en helt fantastisk lördag igår! 

Igår tog jag tåget från Stockholm till Eskilstuna. Jag hade skaffat tågbiljett till en tågresa för tidigt, men vad gör det. Jag passade på att åka ut till köpcentret Tuna Park. Där av ren tillfällighet så träffade jag på pappa som just handlat på City Gross, kul att få träffa han eftersom att jag inte träffat han sedan mars på grund av covid-19. Vi gick till bussen tillsammans och nere på stan så skiljdes vi åt, jag klev av bussen medan han satt kvar då han skulle åka hem med samma buss. Jag valde att gå och äta lunch, kebabtallrik på Phoenix, enligt mig stans goda kebab. Efter det så gick jag en sväng på stan, ska visa i ett annat inlägg vad jag köpte. 

Lagom till 14:00 så var jag hem till en väldigt nära vän, jag är typ en familjemedlem hos dem, så nära är vi. Kul att få träffa dem då jag inte sett dem sen i mars heller. Vi satt och pratade en del och hade trevligt. Efter några timmar så drog jag vidare till nästa kompisar, de har fick en pojke i februari och vi har inte träffat varandra sen hon var gravid så de var hur kul som helst. Jag gav även en liten snuttis till pojken, oj så glad han blev för den.

Idag tog jag sovmorgon, vakande 08:55, det var välbehövligt då jag sovit lite dåligt här i veckan på grund av värmen. Jag har än så länge, ätit frukost, städat lite, tagit en skön dusch, bokat tvättstuga och betalat räkning samt packat min badväska. Jag ska nämligen åka iväg till Ågesta nakenbad för att sola och bada. Packade väskan med bland annat en pläd,  bok, tidningen Sjömannen, samt lite öl. Ska till Ica i Farsta och handla lite gott att äta på vid badet samt se om de har is som jag kan kyla ölen med. Idag är det dessutom fotboll, Djurgården-Kalmar klockan 14:30, på Dplay. 

Beskrivning saknas.

Beskrivning saknas.

Lämna ett svar

Till startsidan