Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Månadens första uppdrag

Förra veckan innehöll en hel del arbete men lyckades bli ledig igår, på pappret i alla fall. Jag jobbade i natt, så började egentligen igår kväll men på schemat är det måndag som gäller på de passet.

I fredags så var jag ledig från tunnelbanan, men helt ledig var jag inte. Jag hade äran att få stå modell på ABF på Sveavägen i Stockholm. De var månadens första modelluppdrag, kul att få stå för ABF då de var första gången.

Den här veckan så har jag äran att få stå modell tisdag, onsdag, torsdag samt fredag. Hela fyra dagar i rad, vilket är ytterst ovanligt. Tisdag och onsdag står jag modell på eftermiddagarna på Nyckelviksskolan ute i Lidingö. Torsdag så drar ett kompisgäng igång “skisskvällar” igen. Jag stod modell för dem vid ett tillfälle förra sommaren. Sen på fredag så blir det för ABF igen.

Idag har jag som sagt var jobbat, nu ska jag hem och sova några timmar. På eftermiddagen blir det att dra iväg och träna lite, sen ringa ett par samtal.  Ikväll ska jag kolla på Djurgården-Elfsborg på datorn.

Just nu så innehåller min vardag inte så mycket mer än jobb, träning och sport.  Har ni något roligt som händer i veckan?

Lämna ett svar

Till startsidan