Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Min tripp till Göteborg

I torsdags så var jag till Eskilstuna och kom hem strax efter 21.00. Då blev det att se till att väskorna var packade och jag duschad, för jag skulle upp vid 04.30. Men, jag var nog lite spänd av mig, så jag hade svårt att sova. Vaknade typ varannan timme fram till 02.15. Då valde jag att sakta kliva upp för dagen, jag orkade inte håla på och halvsova längre. Jag var nog allt lite spänd för att jag skulle till Göteborg på min resa jag skulle gjort i mars förra året.

06.20 gick avfärden från Stockholm central och jag åkte 1klass till Göteborg. Tack vare att jag bokat tidigt till en tidig avgång så var priset för resan bara 295 kronor, vilket är billigt. Föredrar att åka 1klass på de resor som går för oftast är de lugnare där, vilket jag föredrar. Dessutom fick jag frukost serverad vid min plats, lyx!

När jag kom fram till Göteborg vid 09.35 så valde jag att mingla lite på centralen för att se vad de hade att erbjuda på plats. Efter en stund så drog jag till hotellet, Elite Plaza hotel för att lämna in mitt bagage, sen blev det att äta lunch på Olearys. Efter det blev det en sväng med spårvagn för det är ju ändå ett måste. Efter ett tag drog jag tillbaka till hotellet för att checka in och wow vilket rum jag fick, så himla mysigt!

Fredagen blev sedan rätt så lugn, åkte runt med spårvagnar för att se var man hamnade. Mot slutet av kvällen blev det en öl på Bishops Arms vid hotellet, sen upp på rummet och kolla lite på youtube innan läggdags.

Lördagen så var jag rätt trött när jag vaknade så efter frukosten så lade jag mig i sängen och sov i ca 2,5 timme. Sedan drog jag till Lasse på Heden för att käka lite lunch, korv med mos och skagenröra. Det var riktigt gott och värt att ta sig dit igen. Strax efter klockan 13 så kom jag äntligen fram till Scandinavium och jag valde att gå in redan då. Det var äntligen dags för mig att se på GES som jag skulle sett i mars förra året när pandemin kom. Och vilken bra show de gjorde inför ett fullt Scandinavium. Det var inte för intet de fick stående ovationer när det var färdigt. Lördagskvällen blev väldigt lugn då jag var helt tömd på energi efter GES. Under söndagsförmiddagen blev det god hotellfrukost och sova lite till då man gick och lade sig vid 02 och hade frukosttid 08-08.45, vid 11.45 så checkade jag ut från hotellet. Efter det så blev de att åka ännu mera spårvagn innan de blev dags för lite lunch.

I skrivande stund så sitter man på centralen här i Göteborg och väntar på tåget som avgår 16.54 och inte blir det att åka med SJ hem. Utan de blir att åka med MTRX för första gången, jag har ju rabatt på de tåget då jag är anställd av MTR i tunnelbanan.

Beskrivning saknas.

Beskrivning saknas.

Beskrivning saknas.

Beskrivning saknas.

Lämna ett svar

Till startsidan