Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

När motivationen tryter

Den här veckan så tryter motivationen och energin till att göra saker, bland annat att gå till gymmet. I måndags så valde jag att ta en promenad istället för att gå till gymmet. Tisdag, onsdag och torsdag gick jag varken promenad eller tränade på gymmet. Orsaken till motivationsbrist är nog mycket rent psykiskt tror jag.  Om en liten stund så ska jag i alla fall ta mig en skön promenad tänkte jag, så att jag gör något vettigt inom hälsan idag. Jag är en oftast levnadsglad och positiv person men just denna vecka känns den mentala biten helt bortblåst. Men jag vet att det bara varar 7-10 dagar, sen brukar jag bli normal igen. Har ni några bra tips på att kunna hantera sådana här perioder?

Psykisk Hälsa, Mentala Välbefinnande, Sinne

Lämna ett svar

Till startsidan