Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Natten som jag hade svårt att sova

God kväll! 

Igår kväll så somnade jag runt 22-tiden, jag hade tänkt att få sova till 05. Men de visade sig vara omöjligt, för vid midnatt så klev jag upp efter att ha halvsovit i två timmar.  Jag hade varmt i sovrummet trots att jag hade de lilla fönstret öppet, så jag valde att öppna de stora fönstret också. Jag hann lagom att sätta mig tillrätta vid datorn när jag hör att polishelikoptern närmar sig och den väljer att cirkulera både lågt och en bra stund, strax ovanför oss. Vet inte varför men efter ett tag så drog den vidare.

Jag hade hoppats på att bli trött så jag kunde somna efter ett tag, men de var omöjligt. Klockan var lite efter 02 när jag började skriva detta inlägg med en del uppdatering under dagen. 

Eftersom att jag inte kunde sova så valde jag att sitta och jobba med bloggen, planering av kommande inlägg och höstens bloggträffar. Jag har valt att starta upp bloggträffar igen under hösten i Stockholm men också i Uppsala. Datumen är satta men jag väljer att inte gå ut med dem utifall att de skulle bli förändringar på grund av covid-19. 

Klockan 05, så valde jag att ta mig en promenad, tog även då ett dopp i Mälaren. Det var väldigt skönt må jag säga, ovanligt att bada vid den tidpunkten dock. 

På eftermiddagen så sov jag cirka 2 och en halv timme, för att kunna klara av att hålla mig vaken ett tag in på kvällen. 

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan