Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Så här kan en veckas matmeny se ut hos mig

I min utvecklingsfas så har jag valt att göra en matmeny som passar mig. Detta för att jag ska kunna ha en grund att gå på men också veta vad jag ska äta när.

Varje frukost ser liknande ut. Den innehåller vaniljyoghurt med müsli och skivad banan, 2 hårdkokta ägg, 2 skivor lingongrova med ost och tomat. Ibland händer det att jag även dricker apelsinjuice till frukost.

Måndag:

Ris & korvstroganoff

Tisdag:

Spaghetti & köttfärssås

Onsdag:

Pasta carbonara

Torsdag: 

Lasagne

Fredag

Fläskytterfilé med klyftpotatis

Lördag

Lunch: Pasta & köttbullar alt. pasta med ost & bacon

Middag: Kebab av någon form

Söndag: 

Lunch: Ost & skinksallad eller kycklingsallad

Middag: Korv med bröd

Jag har tidigare varit dålig på att lägga till grönsaker men nu har jag blivit bättre på det. Jag äter tomater, gurka, majs och ärtor. Sedan dricker jag vatten till de mesta av måltiderna.

Jag äter mellanmål o kvällsfika som kan bestå av antingen banan, vindruvor eller Barebells proteinbar. När jag kollar på veckans film så äter jag dock chips, detta för att man ibland behöver unna sig.

Beskrivning saknas.

https://app.exodox.link/pK-Kygb5M

 

Lämna ett svar

Till startsidan