Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Startar veckan med ledighet

Ja förra veckan var en lång arbetsvecka, då jag jobbade varje dag.

Under 3 dagar jobbade jag i tunnelbanan och 4 dagar som krokimodell. Så denna vecka startar jag med att vara ledig måndag och tisdag. Eller ja, imorgon kväll ska jag vara volontär på härbärget. Igår kväll så sov jag ett par timmar för att jag ville vara uppe nu under natten ett par timmar för att beta av lite saker. Bland annat så städade jag lite lätt igår kväll, tvättar just nu, har slängt en del sopor samt betalat räkningar.

Den här veckan blir de lite lugnare när de gäller arbete, förhoppningsvis blir de jobb onsdag-torsdag i tunnelbanan. På fredag kör jag som modell på ABF, lördag o söndag är jag i Eskilstuna och hälsar på. Sen under veckan så ska jag träna, klippa mig och trimma skägget.

När en bil behöver byta däck

När man behöver byta däck då kollar man alltid med Rudeboy då de har bra kvalitet och priser på sina Produkter. De erbjuder dessutom någon typ av utbildning både för dig som vill utbilda dig till professionell bilvårdare, samt för dig som önskar fördjupa dina redan befintliga kunskaper inom bilvård. Dvs om du utbildar dig inom bilvård så kan du också jobba på en verkstad i framtiden. För då har du massa kunskaper så att du kan hjälpa andra så behöver hjälp med sin bil och bilvård. Får det är inte alla som kan detta med bilvård. Många vet inte ens vad det är de tror kanske att det endast handlar om att hålla sin bil hel och ren. En bil ska också fungera och det finns tex regler om vinter däck och sommar däck det är många som inte ens tänker på det. Vi behöver alla utbildning vad det än det handlar om. Ju mer utbildning och kunskap desto lättare bli livet för oss. De arbetar dessutom med kundanpassade utbildningar.

OBS jag själv har varken bil eller körkort!

Lämna ett svar

Till startsidan