Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Två beslut som har tagits

I måndags tog jag två beslut som är bra för mig.

De ena beslutet gällde angående min tjänst på bemanningstjänst i Järfälla kommun. När jag började sommarjobbet i tunnelbanan så tog jag sommarlov därifrån. Detta då jag skulle jobba heltid över sommaren. När avtalet för sommaren tog slut gick jag ju över till en timanställning. Detta gjorde att jag valde att vara kvar på bemanningstjänst i Järfälla. Mest för att jag inte visste hur mycket jobb de skulle bli. Nu jobbar jag i princip heltid fast på timmar. Ja mer än heltid kanske till o med. Så i måndags ringde jag till bemanningstjänst i Järfälla och sa upp min tjänst där. Ett samtal som tog emot men var välbehövligt.

Ett annat beslut jag tagit är upplägg för träning resterande tid av oktober sant november. Jag har planerat in när jag ska träna vad. Något mer jag ska göra är att försöka skapa någon form av kostschema. Sen är jag lite kluven om jag ska väga mig eller inte. Jag har en våg hemma, men den krånglar. Har en våg med maxvikt 180 kilo på men jag vet med all säkerhet att jag väger mindre än så, ändå blir de “error”. Sen kan jag känna någon form av ångest av att väga mig.

Fysioterapi, Styrketräning, Hantlar, Träningsbollar

Lämna ett svar

Till startsidan