Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Två timmar att uträtta tre saker

Ibland är jag expert på att skjuta upp saker och ting. I det här tillfället handlar de om inköp av vantar eftersom att jag tydligen inte hade ett par. Vilket i sig är konstigt eftersom det kommer en vinter varje år. Men idag på jobbet så hörde jag att de skulle bli ca – 20 grader. Då tog jag beslutet att åka och köpa nya vantar.

Jag tänkte att då kan man passa på och fylla på SL-kortet med en månad och samtidigt åka över till Ica och handla hem. Dessa tre saker tog två timmar att göra. Först vänta på bussen, som dessutom var 5 minuter sen. Sen blev jag stoppad av värvare still sos barnbyar. Väl inne på Dressmann så hittade jag ett par vantar som jag gillade. När jag väl skulle betala så hade jag problem med banken, skulle föra över från sparkontot. De tog i alla fall fem minuter. Men fick ändå en trevlig pratstund med ena killen i butiken.

Sen blev de att ladda sl-kortet och bege sig till Ica och handla. När jag kom till bussen hade jag så klart missat med en minut så fick vänta i 14 minuter. När jag nästan kommit hem så såg jag blåljus. De visade sig att en bil stod mitt i vägen vid ett övergångsställe. Exakta orsaken vet jag inte, de har jag inte kollat upp. Två timmar tog de som sagt att utföra dessa tre saker som egentligen skulle tagit ca 70 minuter.

Men nu är jag hemma, har fått mat i magen, så jag är nu nöjd. Ikväll blir det att jobba framför datorn samtidigt som man ska kolla hockey. Hoppas innerligt att Djurgården vänder på den dåliga trenden.

Beskrivning saknas.

Beskrivning saknas.

 

Lämna ett svar

Till startsidan