Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Veckans att göra

I helgen som var så tog jag en välförtjänt ledighet. Tog en tripp till Eskilstuna över en natt, där jag umgicks med vänner och bodde en natt på Elite stadshotell. Nu är jag redo att dra igång veckan ordentligt.

Under veckan så ska jag gå promenader, träna, läsa lite bok och skriva på min bok. Sen ska jag jobba lite i tunnelbanan. Och så ska man som vanligt göra lite hushållssysslor, men också kolla lite på sport och serier är det tänkt. Sen ska jag försöka att skissa/teckna lite och bläddra igenom en bra bok jag fick i fredags när jag stod modell på ABF-huset på Sveavägen här i Stockholm. Den boken kommer komma upp här på bloggen i ett inlägg under veckan.

Vad har ni för planer under veckan? Något roligt på agendan?

 

Lämna ett svar

Till startsidan