Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tredje helgen i rad!

I tisdags var jag till härbärget och jobbade som volontär, är där varannan tisdag under ett par timmar.

Dock behövde jag sluta lite tidigare än vad vi brukar göra, för jag hade råkat tacka ja till att jobba natt. Ja, jag råkade faktiskt tacka ja till det. Jag brukar inte vilja det för att de blir att jag måste sluta tidigare på härbärget, vilket inte känns bra för mig. Men nu tänkte jag inte på att det var “härbärgstisdag” när jag tackade ja till nattjobb. Sist när jag var dit hade jag tackat ja till att börja jobba 06.00 morgon efter, trots att jag slutade 22.30 enligt schema på härbärget.

Nu har jag skapat en lista för hela oktober när jag är både tillgänglig och otillgänglig för jobb i tunnelbanan. Detta för att göra de lättare för mig att se hur jag kan tacka ja till jobb, kommer nog fortsätta med den listan efter oktober. För man vill ju hinna med använda kulgevär ute i skogen och inte bara jobba hela dagarna. Samt en jacka från Fjällräven hade aldrig varit fel i skogen.

Igår när jag slutade jobba så åkte jag direkt hem, duschade och sov. Hade tänkt sova till ca 12.30 men jag vaknade 14.30, blev nästan 7 timmar sömn. De var nog välbehövligt faktiskt. Jag klev upp och åt lite sen lunch, städade lite och gick genom lite papper som skulle in i pärmar. Sedan drog jag till gymmet och tränade, det var både skönt och välbehövligt.

Idag vaknade jag lite tidigare för att jag ville tvätta lite innan jag drar till jobbet, jag börjar jobba 09.30 idag. Jag blev väldigt sugen på att tända levande ljus till frukosten, så himla mysigt! När jag slutar jobba vid 18.05 så ska jag dra iväg och träna sen blir det hem och packa om väskan till imorgon. Då blir det att få stå som modell på ABF här i Stockholm, jag har fått 3 fredagar i rad som jag ska stå hos dem. I helgen jobbar jag i tunnelbanan, tredje helgen i rad. Denna helg ser de ut som att de blir på Hötorget. Så än så hinner jag inte ut i skogen för att använda kulgevär på jakt efter vildsvin eller liknande.

 

Beskrivning saknas.

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan