Okategoriserade

Bloggtema- På vilka sätt kan jag marknadsföra min blogg?

I detta inlägg kan du som bloggare få tips på hur du bäst marknadsför din blogg.

Vi är nog väldigt många bloggare som finns med på Facebook. Där finns det en rad grupper där man kan dela sin blogg på. Nu vet jag inte hur många grupper det finns men i alla fall ett 10-tal stycken i olika storlekar. När man delar inlägg från bloggen till Facebook så kan man skriva något om innehållet i inlägget. Likadant kan man göra när man delar inlägget de olika grupperna. På så vis så blir de mer intressant för läsarna att läsa de du skrivit.

Man kan även dela på Linkedin, där kanske man inte skriver om fester eller liknande. Kanske mer arbetsrelaterade saker.Och likadant när man delar där så kan man skriva en rad som berättar om innehållet.

På Instagram så kan du lägga in din länk till bloggen i din biograf. Varje gång du publicerat ett inlägg så kan du lägga in samma bild på Instagram som på bloggen.  Där kan du då skriva: “I dagens blogg inlägg så får du läsa om xxx. För att komma till bloggen så klickar du på länken i bio.”

Om man vill så kan man ju också lägga in länk i sin signatur på mejlen. Signaturen är den delen du ser vem mejlet är ifrån, ligger alltid längst ner. För att fixa det behöver man gå in på inställningar.

Sen kan man också i sina blogginlägg avsluta med: I morgondagens blogginlägg som publiceras klockan 06:30 får du läsa om hela 5 saker som var bra med denna vecka.