Om mig

Hej på er kära läsare! 

Här tänkte jag dela med mig av en kortare presentation av mig själv. Robin heter jag och är 32 år. Bor som inneboende i en liten lya i Hässelby villastad, Stockholm. Sedan hösten 2020 så jobbar jag dessutom inom bemanningstjänst i Järfälla kommun. Där hoppar jag in och jobbar på förskolor och skolor.  Jag frilansar som krokimodell och ska dessutom under våren/sommaren 2021 publicera mina 2 första böcker.  Jag är dessutom elitbloggare på bloggportalen blogbiz sedan slutet av 2019. 

På fritiden kaffe online

 På fritiden så går jag gärna promenad, simmar, besöker gymmet, umgås med vänner, läser bok, skissar och målar en del. Intresserad även  av hockey dessutom och fotboll så de blir en del matcher med Djurgården. Men en stor passion jag har är så klart denna blogg som jag lägger en del tid på. Vill ni komma i kontakt med mig så finns jag på mejl: dreambuilding89@outlook.com 

För samarbete och sponsring vänligen kontakta 

youdoitwedonthavetime@blogbiz.se

 

Har ni provat ekologisk kaffe

Ekologisk kaffe online hittar ni hos Wendelins kaffe som är både ekologisk kaffe och kravmärkt kaffe. De har allt från mellanrostad till möstad kaffe. De har både robusta och arabica kaffe. Det vanligaste är arabica kaffe om du nu ska använda dig utan bryggkaffe eller brygga ditt eget kaffe. Också viktigt att dina kaffnönor är av finaste kvalité som grovmalen.

Espresso och kaffe online

Själv föredrar espresso kaffe eller en vanlig hederlig smaksatt latte med hasselnöt eller med caramellsmak. Jag brukar vända mig till olika caféer när jag ska ta min dagliga kaffe. Jag provar alltid ny kaffe varje dag så att jag hittar min favorit bland alla kaffesorter runt om i vårt avlånga land. Har även druckit coldbrew som är en kallt kaffe som du har is i och smaksätter med olika kaffesirap i olika smaker.