Okategoriserade

Vill slippa städa och bara besöka modebutiker

Denna blogg handlar väldigt mycket om min passion för kläder och mode.

Jag kanske inte riktigt följer modet utan gillar även det klassiska som kostym mm. För att också hinna med att gå omkring på stan och besöka olika klädbutiker så behöver jag någon som kan göra det tråkiga hos mig. Jag gillar nämligen inte att städa även om jag är ganska så pedant så vill jag att någon annan sköter den delen åt mig.

Grovstädning är något jag måste börja med i så fall

Eftersom jag inte har haft städhjälp på länge så kommer jag verkligen behöva grovstädning till att börja med. Sedan kan jag gå över till något lättare dvs vanlig hemstädning Östermalm i den bostad jag har i närheten. Många som bor kring Östermalm jobbar i centrala Stockholm och vissa jobbar väldigt mycket och länge. När man väl kommer hem så är det inte städning man vill göra utan man vill göra så mycket annat. Tänk er Kungsträdgården som är i närheten eller varför inte besöka olika museum som tex Vasamuseet eller varför inte Spritmuseum de ligger väldigt nära varandra. Visste ni förresten att prins Carl Philip också har haft ett event på Spritmuseum. Samt att Prins Carl Philip länge bodde på Östermalm nämligen på Birger Jarlsgatan 33.

Du kan också dricka afternoon tea med någon av kungafamiljen när de besöker stadshuset som du ser på bilden.

Någon annan får sköta hemstädning åt mig så att jag kan vara fokuserad på att blogga om kläder.

Jag orkar verkligen inte stryka mina kläder

Jag behöver verkligen någon som kan hålla koll på mina kläder också dvs tvätta och stryka dem så att jag slipper göra det. Jag byter om varje dag och kommer verkligen förutom hemstädning behöva tvätt och strykning av alla mina kläder. Jag vårdar ömt mina kläder då jag brinner för kläder och kommer aldrig sluta tröttna på kläder.

Älskar lukten av både rent hem och rena kläder.

Det är då klart att även prinsen har haft städhjälp

Bostaden som prins Carl Philip bodde tillsammans med sin dåvarande flickvän Emma Pernald hade ganska små rum. Jag har varit i själva trappuppgången flera gånger och besökt ett av lägenheten så jag vet hur det verkligen ser ut därinne. De brukar anlita hemstädning väldigt ofta i detta kvarter dvs Östermalm.

Vad är det första man gör när man har råd och mycket pengar?

Man anlitar så klart hemstädning samt en kock som kan laga mat åt en. Därför önskar jag i framtiden en som både kan laga mat och städa min lägenhet samtidigt. Sedan så har man så klart extra rum åt personal såsom de brukar ha på Drottningholms slott och Stockholms slott. De som förut jobbade för kungahuset brukade aldrig gifta sig och dessa personer bosätter sig sedan på slottet efter sin pension. De kallas sedan förs slottsfrun ett namn som för mig låter lite spöklikt.